Quantcast

Mybabyhug

pottyos

Különleges szabad kezes ölelések a Mybabyug-tól
Van egy igazán innovatív kis „ölelésműhely” Pécsett a Mybabyhug, aki egész másképp képzeli el a babahordozást. Lévai-Litter Évivel a Mybabyhug gazdája mesélt nekünk.

Különleges szabad kezes ölelések a Mybabyug-tól
Van egy igazán innovatív kis „ölelésműhely” Pécsett a Mybabyhug, aki egész másképp képzeli el a babahordozást. Lévai-Litter Évivel a Mybabyhug gazdája mesélt nekünk.

mybabyhug

 

Mit jelent Neked a babahordozás, mitől mások a te hordozóid vagy termékeid, mint a piac többi terméke?

Én igazából nem használati tárgyként tekintek a hordozóimra, hanem mint édesanya kiegészítőjére, társára a mindennapokban. A legtöbb édesanya azt gondolja valami ördögtől való dolog a babát magukhoz ölelni, biztosan elrontanak vele valamit, pedig pont ellenkezőleg. Soha nem lesz alkalmunk annyit ölelni őket, mint ebben az első egy évben, hát miért akarnánk ezt az élmény kihagyni, ráadásul a baba alapvető igénye az „ölünkből” szocializálódni.
Szerintem elengedhetetlen, hogy egy kismama szépnek és magabiztosnak érezze magát. Az a baba boldog, akinek az édesanyja is az, és nem küzd kétségekkel. A hordozás szépsége, és a hordozóim szépsége ebben segít a kismamáknak. Nekem fontos, hogy ne csak egy termék legyen, hanem egyben megoldás, segítség is. A hordozóim egyik fő alkotóeleme maga a dizájn, melynek kulcsszerepe van nálam, ezért úgy akár a divatiparban nálam is kollekciók vannak időszakonként, igazi kézzel készült, egyedi limitált szériák. Novemberben a Halloween LimitedEdition kollekciónk mutatkozott be, de volt már Mesés kollekciónk is Hófehérkével, Bambival.
Az én hordozóim a különleges dizájn miatt igazi endorfinbombák az édesanyáknak-apáknak, nekem is az volt a lányommal. A vásárlóim egytől-egyig azt mesélik nekem lelkesen, hogy mennyire imádják, hogy megnézik őket az utcán, hogy a ruhatárukhoz tudják illeszteni, hogy a babával bármikor bárhová eljutnak, nem kell programokat lemondani, van kezük magukra és a háztartásra baba mellett is.

 

mybabyhug3
Milyen innovatív megoldással találkozhatunk a honlapon, amely még egyedibbé teszik a termékeidet?

Minden hordozó és pólya teljesen személyre szabható a dizájnban. A tervező alkalmazásunkban bárki maga megtervezheti a saját hordozóját és pólyáját pár kattintással. A variációk száma, pedig végeláthatatlan, nem készült még két egyforma darab. Ráadásul még apával sem kell kompromisszumot kötni, mert, ha szeretnék, ők külön dizájnt tudnak kérni a hordozó másik oldalára. Az én hordozóimban apukák is büszkén hordoznak és meg kell, hogy mondjam borzasztó sármosak tudnak lenni ezek az az urak.
De persze a dizájnon túl nagy hangsúlyt fektetek a folyamatos fejlesztésre is, hogy ne csupán szépek, de tökéletesek is legyenek darabjaim, a környezetem minden rezdülésére igyekszem figyelni, és olyan szakemberek segítségét is keresem, akik a hordozáshoz amúgy kapcsolódó területeken elismert szakemberek: gyógytornász, hordozási tanácsadó, gyermekpszichológus, mérnök. A legújabb konstrukciónk például állítható, tehát együtt tud nőni a gyerkőccel, így a hordozókat egész 2-3 éves korig sokkal kényelmesebben lehet használni, mint egy átlagos babahordozót.

 

mybabyhug4

www.mybabyhug.com

www.fb.com/mybabyhugcom

 

Ez is tetszeni fog