Quantcast

Smallgarden

pottyos

A Smallgarden bolt elindításával régóta dédelgetett álmunk valósult meg – egy olyan designbolt létrehozása, ahol az érdeklődők ízléses és igényes ruhákat, kiegészítőket, játékokat és bútorokat találnak a család legfiatalabb tagjai számára.

A Smallgarden bolt elindításával régóta dédelgetett álmunk valósult meg – egy olyan designbolt létrehozása, ahol az érdeklődők ízléses és igényes ruhákat, kiegészítőket, játékokat és bútorokat találnak a család legfiatalabb tagjai számára. Gyakorló szülőkként jól ismerjük a gyerekek világát és meggyőződésünk, hogy az igényes és kreatív vizuális környezet már gyerekkorban alapvetően meghatározza a kicsik személyiségét, későbbi érdeklődését és kreativitását.
A Smallgarden célja, hogy a tehetséges hazai alkotók munkáit széles körben eljuttassa a kreatív gyerekdesign iránt érdeklődő közönséghez, és a terület néhány kevésbé ismert, izgalmas külföldi képviselőjét bemutassa a hazai közönség számára.
A Smallgarden kollekciójában fellelhető márkák közös jellemzője a karakteres grafikai jelleg, ami azonnal beindítja a szülők és gyerekek fantáziáját, kreativitását, így teremtve kapcsolatot tárgy és leendő gazdája között.

smallgarden bolt02 s smallgarden bolt01 s smallgarden bolt00 s

A boltot a város egyik legizgalmasabb részén találjátok meg a Gerlóczy Kávéház szomszédságában – gyertek és nézzetek be Ti is!

Smallgarden 1052 Budapest, Vitkovics M. utca 3-5.

www.smallgarden.hu

 

Ez is tetszeni fog