Quantcast

Sunny Bunny – Ausztria

pottyos

Modern, jól felszerelt szálloda, kifejezetten a gyerekek szórakoztatására specializálódva. Közvetlenül a magyar határnál van, ettől függetlenül nem egyszerű odajutni…

Hotel Sonnenpark és a Sonnentherme élményfürdő – Európa vezető gyerekbarát termálfürdőjének- szeretethető kabalája, aki online klubján keresztül 0-8 év közötti gyerekeknek kínál számos computerjátékot , dalocskát, mókás e-cardokat, fotókat , recepteket, meséket továbbá a szálloda-és élményfürdő napi gyerekprogramjainak meghatározó alakja.

Ausztriában Lutzmannsburgban található Budapesttől mintegy 200km-re, 2,5 órányira autóval. A Sonnentherme Ausztria legmodernebb élmény- és wellness-fürdőjének tekinthető. Gyerekek és felnőttek egyaránt jól érezhetik magukat és megtalálhatják a számukra kikapcsolódást jelentő magas színvonalú szolgáltatásokat.

sunny bunny 1

A kisbabák a páratlan “Babyworld” kínálatban lelhetik igazán örömüket. A baba medence, baba pezsgőfürdő, illetve a kültéri sekélyvízű- és játszómedencék is rengeteg mókát és kacagást kínálnak. Ingyenes programok: a babaúszás (3-18 hónapos babáknak), babaszauna (1-2 éves korig), babamasszázs (0-1 éves korig), Babykneipp, amely szerint a különböző hőmérsékletű vízzel történő locsolkodás -Sebstian Kneipp kutatásai alapján- erősíti az immunrendszert, elősegíti az öngyógyítás folyamatait és támogatja az idegrendszert.
Topfelszereltség van, azaz itt minden megtalálható, amire a kisbabának és a szülőnek szüksége lehet: járókák, játékautók és libikókák ingyenesen használhatók, alvóhelyiség, szoptató sarok, babakonyha, rácsos kiságy, pelenkázó, árnyékos kültéri fekvőhelyek. Bérelhet babakocsit ingyenesen vagy kérhet a pénztárnál speciális kerékhuzatokat, hogy saját babakocsiját a fürdő területén is használhassa.

Funny Waters” vizi világban, 1.100 m2 vízfelületen mindenki kénye-kedve szerint kitombolhatja magát. Legyen az óriáscsúszda, vagy akár hullámmedence. Ausztria leghosszabb fedett beltéri csúszdája is itt található. A gyerekek együtt táncolhatnak Sunny Bunnyval a Sunny Bunny Waterdance program keretében, 5-10 éveseknek lehetősége van szinkronúszás oktatásra, kisgyerekúszás van 1,5-4 éveseknek, műugrás tanítás 4 éves kortól, Funny Kiddy Szauna gyerekeknek 4 éves kortól, Kiddy Club Time – gyermekmegörző 2 éves kortól.

Silent Dome” pihenő fürdőben a felnőttek élvezhetik a hatalmas vízi világot, valamint a kellemes atmoszférát. A felnőtteknek vizi aerobikot, szaunát, wellness szolgáltatásokat kínálnak, a várandosóknak várandós vizitornát-, és úszást ajánlanak.

sunny bunny2

Rengeteg különböző méretű bicikli, amit ingyen ki lehet kérni a recepción, mindenféle méretű bukóval együtt. A könyéken több gyönyörű erdókön-mezőkön átvezető bicikli út van. Kinti babakocsi, benti babakocsi, a lobby kismotoros terep, az étkezőben terülj-terül asztalkám reggel-délben-este, gyümölcscentrifuga friss gyümölcs, zöldség, kerti gyógynövényes limonádék, az étteremből csúszda visz a mosdókhoz, a benti játszókhoz és a mosókonyhához. Külön elzárt benti játszó 1 éves korig.

Az étteremben párját ritkító kinálat: bébi tápok, tejpépek és üveges bébikaják területén. Az étteremből nyílik a nagy kert SunnyBunny répaültetvényével, amit meg lehet locsolni, élő nyuszikat lehet etetni, nagy homokozó ráülős markolókkal és kombájnokkal, közepén kúttal… hinta, stb.

Minden szobában bili, wc szűkítő, babakád, fellépő, pelenkázó. A telefon bébi figyelős, tehát este mindenki a bárban (az egyetlen gyerekmentes övezet), vagy a lobbiban iszogat nyugiban 🙂

A recepción érkezéskor mindenki kap a méretére frottírköntöst és plussz törölközőt, amiben direkt át lehet csattogni a wellness részlegre: kb 5 különböző mélységű és formájú benti medence, számtalan csúszda és egyéb. Pihenő ágyak és járókák. Kint is több medence, csúszda, játszótér, vizitrambulin…
A hotelben többször megjelenik egy nagy nyuszi (Sunny Bunny), akivel lehet énekelni, táncolni, szülinapozni. Találunk bőven a személyzet között magyarokat, pl. animátort vagy úszásoktatót.

 

Összeállítást készítette: Thuróczy-Gerl Szandra

Forrás:
http://www.sunnybunny.at/
http://www.sonnentherme.at
http://www.sonnenpark.at/kinderprogramm/pumperlgsund-tage.html

 

Ez is tetszeni fog