Quantcast
Kezdőlap SzabadidőGyerekbarát éttermek Symbol Családi Vasárnap (sunday brunch)

Symbol Családi Vasárnap (sunday brunch)

pottyos

A mai napotól brunch jellegű menü várja a vendégeket a Symbolban a családi vasárnapon. Érkezéskor a szülők frizzantét kapnak ajándékba, a gyerekek pedig almalevet, és utána a büféasztalnál választhatunk a sok finomságból. Bébiételek, saláták, előételek, kőrözött,padlizsánkrém, sajtok, két féle leves, rengeteg főétel és egy külön desszert asztal várja a családokat, ahol még válogathatunk magunknak a frissen sütött palacsintából, aranygaluskából, mákosgubából, rétesekből, és még sokáig sorolhatnám..

A mai napotól brunch jellegű menü várja a vendégeket a Symbolban a családi vasárnapon. Érkezéskor a szülők frizzantét kapnak ajándékba, a gyerekek pedig almalevet, és utána a büféasztalnál választhatunk a sok finomságból. Bébiételek, saláták, előételek, kőrözött,padlizsánkrém, sajtok, két féle leves, rengeteg főétel és egy külön desszert asztal várja a családokat, ahol még válogathatunk magunknak a frissen sütött palacsintából, aranygaluskából, mákosgubából, rétesekből, és még sokáig sorolhatnám.. A büfé ebéd a korlátlan ételfogyasztással 4800Ft-ba kerül/fő 12:00 – 15:00 óra között. Gyerekeknek 4 éves korig ingyenes, 12 éves korig pedig 50% kedvezménnyel.

IMG 0025

IMG 0028

IMG 0029

IMG 0026

A gyerekek érkezéskor kapnak egy pizzakártyát, mellyel elkészíthetik a kis kukták maguknak a saját, kis pizzájukat, ezenkívül továbbra is hatalmas játszórész várja őket, bohóc, kézműves foglalkozás stb.. Ők biztosan nem fognak unatkozni, mi pedig biztosan nyugodtan és jót tudunk ebédelni 🙂

IMG 0038

IMG 0031

IMG 0023

 

https://www.facebook.com/symbolcsaladivasarnap

http://www.symbolbudapest.hu/Programs/csaladi_vasarnap_es_symbol_sunday_brunch

Foglalni érdemes, mert fél 2-re megtelt az étterem mai napon! Tel.: +36 1 333 5656

 

 

 

2014. november 30.

 

 

Ez is tetszeni fog