Quantcast
Kezdőlap SzabadidőGyerekbarát éttermek Trófea Grill Étterem Újbuda

Trófea Grill Étterem Újbuda

pottyos

A Trófea éttermeket idáig főként a céges rendezvényeiről ismertem, akkor is pozitívan csalódtam és most is, hogy a családdal látogattuk meg az éttermet, melyet szívesen ajánlok figyelmetekbe. Mindkét gyerekemet teljesen lekötötte a játszósarok, a kisebbikkel egy óvónéni játszott, a fiam pedig lego mániáját élhette ki, majd később a bohóctól kért újabb és újabb állatokat lufiból, így végül egy egész állatkertet hoztunk haza 🙂

 A Trófea éttermeket idáig főként a céges rendezvényeiről ismertem, akkor is pozitívan csalódtam és most is, hogy a családdal látogattuk meg az éttermet, melyet szívesen ajánlok figyelmetekbe. Mindkét gyerekemet teljesen lekötötte a játszósarok, a kisebbikkel egy óvónéni játszott, a fiam pedig lego mániáját élhette ki, majd később a bohóctól kért újabb és újabb állatokat lufiból, így végül egy egész állatkertet hoztunk haza 🙂 A gyereksarok fél 12-5-ig áll rendelkezésre hétvégenként, asztalt érdemes foglalni!

Videó:

 

 

trofea2

trofea3

 

A gyerekeknek nagyon tetszett még mindemellett, hogy ők válogathatták össze az ebédjüket a svédasztalos kínálatból, facsarhatták a narancslevüket, ehettek finom, frissen készített palacsintát, kedvükre mazsolázhattak a desszertekből. Én pedig örültem, hogy a finomságok mellett bőven tudtam nekik válogatni az ételekből és a friss gyümölcsökből is. Partedlit nem kell vinni, mert a gyerek tányérok és poharak mellé az is jár.

 trofea7

..még sushi is van 🙂

Fix áron ehetünk, ihatunk korlátlanul. Szombat/vasárnap egész nap 5900 Ft/fő áron. A gyerekeknek 3 éves korig ingyenes, és 150 cm-ig 50 % kedvezmény jár.

Most a Trófea Újbudát próbáltuk ki, legközeleb az óbudaiba fogunk ellátogatni, amiről majd szintén beszámolok 🙂

trofea4

..és egy plusz érdekesség: a belső, illetve a külső szarvast az Európa szerte már elismert kortárs szobrászművész, Szőke Gábor Miklós készítette.

 

További információk: http://www.trofeagrill.com/slide-hu.php#!/welcome/

https://www.facebook.com/TrofeaGrillUjbuda

 

 

 

Spuriga Dóra

2015. január 26.

 

 

Ez is tetszeni fog