Quantcast

Vak Varjú étterem

pottyos

A nyitás után pár nappal volt szerencsénk kipróbálni a Vak Varjú étterem legújabb tagját, az Újlipótvárosit! Nem csalódtunk!

A nyitás után pár nappal volt szerencsénk kipróbálni a Vak Varjú étterem legújabb tagját, az Újlipótvárosit! Nem csalódtunk! Sőt, biztos, hogy törzsvendégek leszünk, mert ritka a valóban jó és igényes gyerekbarát étterem!

A gyerekeknek kiváló játszórész, hétvégenként animátorral, új játékokkal, terepasztallal, kiskonyhával, hintalóval stb.. Az ételek ízlettek, a kiszolgálás tökéletes volt, itt minden ki van találva 🙂 A gyerekjátszó mellé foglaltunk helyet, így remekül el tudtuk fogyasztani az ebédünket addig, amíg a gyerekek teljesen jól eljátszottak, majd megették a “Némó menü”-jüket 🙂

Az étterem a Ram Colosseum épületében található, így kint a gyerekek zárt részen tudnak rohangálni.

vakvarju2

vakvarju3

vakvarju5

                      vakvarju4 vakvarju7

“A VakVarjú étterem névválasztásával kapcsolatban egy kis magyarázattal tartozunk. Vajon mi az a „vakvarjú”? Ropogós szélű kemencés lángos, középen gazdag feltéttel, ismerős ízekkel.
Tudjuk, miféle jómadár, mi sütjük a legjobbat a városban. Így aztán mi vagyunk a másik Vakvarjú, nagy V-vel. Középen, a lelke legmélyén hagyományos, magyaros, otthonos. Körül pedig ropogós, friss, sok-sok újító szemlélettel.”

http://www.vakvarju.com

https://www.facebook.com/pages/VakVarj%C3%BA-%C3%89tterem-%C3%9Ajlip%C3%B3tv%C3%A1ros/303196829871862?fref=ts

 

 

 

2014. november 22.

 

 

Ez is tetszeni fog