Quantcast
Kezdőlap EgészségTerhesség 5 szexpóz, ami segíti a teherbeesést a nőgyógyász szerint

5 szexpóz, ami segíti a teherbeesést a nőgyógyász szerint

Éva Magazin

Elméletileg bármilyen pozícióban teherbe eshetsz, ám van néhány olyan póz, ami ennek jócskán megnövelheti az esélyét. Mutatjuk, mely pózokban a legkönnyebb teherbe esni a nőgyógyász szerint.

Van, akinek könnyen megy, más hónapokig hiába próbálkozik. Hiába bizonyítja minden vizsgálat, hogy a pár mindkét tagja egészséges, minden rendben van, valamiért mégsem jön össze. A szakértők ilyenkor szokták javasolni az életmódváltást, valamint azt is, hogy a házaspárnak érdemes lehet bizonyos szex pozíciókat kipróbálni a sikeres fogantatás érdekében. Az aranyszabály: a spermiumoknak minél közelebb kell érniük a méhnyakhoz, így a távolság jelentősen lecsökken, amelyet úszva meg kell tenniük, hogy megtermékenyítsenek egy petesejtet.

Sokan persze szkeptikusak ezzel kapcsolatban, hiszen viszonylag kevés tudományos kutatás bizonyítja, hogy bizonyos szex pozitúrák megkönnyítik a teherbeesést, mégis vannak olyan nőgyógyászok, akik szerint ez igenis logikus és lehetséges.

Íme 5 szex pozitúra, ami Nektek is segíthet, érdemes hát felvenni a hálószobai repertoárotokba, ha gyermekáldásra vágytok!

Ez is tetszeni fog