Quantcast
Kezdőlap EgészségTerhesség A családtervezéstől az intim korrekciós kezelésekig

A családtervezéstől az intim korrekciós kezelésekig

Pöttyöslabda

Amikor kisbabát szeretnénk, igyekszünk a lehető legjobb szolgáltatásokkal rendelkező intézményt kiválasztani a leendő vizsgálatok és az esetleges utógondozás tekintetében. Egyre többen döntenek úgy, hogy magánrendelést vesznek igénybe amikor vérvételre vagy a magzat egészségét feltérképező vizsgálatra kerül sor. Számukra lehet kiváló opció a Budai Corvin Klinika.

Nem csak kismamáknak

A Batthány tértől pár perc sétára található rendelőben komplex szűrővizsgálatokat végeznek, és széleskörű orvosi ellátás várja a pácienseket. A kardiológiától a gasztroenterológiáig sok-sok szakrendelésre jelentkezhetünk be, a kedves fogadtatás pedig mindig garantált. Mottójuk: „Az egészség az ember legnagyobb értéke!” Reggel 8-tól este 8-ig várják a pácienseket, így munka után is simán „beugorhatunk” egy-egy kivizsgálásra. Fontos kiemelni, hogy a magzati rendellenességek szűrése több módon is történhet a rendelésen a biokémiai vérvételek szűréseitől egészen NIPT-ig (non invazív prenatális teszt) : a hagyományos „kombinált” teszttel, PrenaTest-tel (alaptól a Plus-ig), Panorama teszttel (Plus-tól a Premium-ig) is. Az utóbbiak már igen pontos eredményt adnak az esetleges genetikai megbetegedésekkel kapcsolatosan (Down-kór, Edwards-kór, Patau-kór, nemi kromószóma rendellenességek, anyagcsere-zavar, DiGeorge-szindróma (22q11.2 deléció).

Családtervezéstől a szülés utáni regenerációig

Dr. Khatib Abdalla a Budai Corvin Klinika igazgatója, mindemellett klinikai főorvos, szülész-nőgyógyász, lézerspecialista, genetikai ultrahang-diagnoszta, valamint neonatológus (koraszülőtt-, újszülöttgyógyász) szakorvos. Sokrétű tudása, és sokéves tapasztalata megnyugtató minden hozzá forduló nő, várandós anya számára. Gyakorlatilag a fiatalkortól kezdve (fogamzásgátlás, komplex szűrések, HPV, citológia), a családtervezésen át egészen a szülésig, és a szülés utáni intim kezelésekig végigkíséri pácienseit.

Mi az az intim kezelés?

Intim területeinket nem szívesen műttetjük – érthető okok miatt – de vannak helyzetek, amikor igenis jó megoldást jelenthet egy kisebb-nagyobb lézeres beavatkozás. Gondoljunk például egy „egyszerű” méhszájseb vagy HPV okozta elváltozás kezelésére. Mindkettő borzasztóan hangzik, de a lézeres technológiának köszönhetően vágás, varrat, fájdalom és vérzés nélkül, alkalmanként néhány perces, lézeres beavatkozással eredményesen orvosolhatjuk őket. Ugyanilyen formában lehetőségünk van többek között a hüvelyszárazság, a méhsüllyedés, a tág hüvely szindróma, valamint a kisajak és nagyajak megnyúlásának kezelésére is, illetve az inkontinencia kellemetlen tüneteinek megszüntetésére is.

Sokan panaszkodnak szülés után a kitágult hüvelyre, főleg több szülés után okozhat problémát, hogy önmagában intimtornával nem érhető el jelentősebb változás a hüvelyfal állapotában. Ilyenkor jelenthet segítséget például a hüvelyszűkítő lézeres beavatkozás.

A kezeléseket a világ egyik legjobb orvosi lézereit gyártó Fotona cég FotonaSmooth® modellje segítségével végzik. A 2940 nm hullámhosszon működő Er:YAG non-ablatív lézersugara a szabadalmaztatott „SMOOTH” mód technológiával termikus hatással bír a hüvelycsatorna szövetére.

A páciens a kezelés után saját lábán távozhat, és élheti tovább mindennapi életét.

Ha érdekelnek a részletek, és a sok-sok orvosi szolgáltatás és szűrővizsgálat, amit igénybe vehetsz, látogass el a weboldalukra: http://budaicorvinklinika.hu, http://www.corvinorvosirendelo.hu/

Ez is tetszeni fog