Quantcast
Kezdőlap Stílus & DesignDesign tárgyak Babahordozók a Mikulás puttonyában

Babahordozók a Mikulás puttonyában

pottyos

Babáddal már a várandósság alatt egy egészen különleges, bensőséges kapcsolat alakul ki, egy olyan kötődés, ami pocakod növekedésével egyre erősebbé válik, majd gyermeked világrajövetele után egy egész életen át tart.

Egymás közelsége téged és a kicsit is megnyugtatja, ő védelmet igényel, te pedig aggódó anyaként gyermeked minden rezdülését fürkészed. Ez az intim közelség a babahordozás ideje alatt megmarad, hiszen egymás szuszogását, testmelegét folyamatosan érzékelitek. Nem véletlen, hogy a hordozott gyerekek, – mintha csak álomporral hintették volna be őket, – akár órákat képesek bóbiskolni az anyukájukon csüngve, mindemellett tökéletes biztonságban és kényelemben ismerik meg, fedezik fel a világot.

A “hordozni csudajó” érzés varázsa mellett a hordozás praktikus a közlekedésben, a házimunkában, kirándulások alkalmával vagy akár az ügyintézés során is. Számos lehetőség kínálkozik rá csöppséged életkorától és mozgásfejlődési fázisától függően, és ha megtaláltad a számotokra ideális hordozóeszközt, már csak annak színéről és mintájáról kell döntened.

A Liliputi egyedülálló abban, hogy kollekciókban gondolkozik: ha egy mintába beleszerettél, az a hordozás teljes időszakában végigkísérhet. Akár konzervatív az ízlésed, akár a vibráló, egyedi dolgokat szereted, megtalálod a számításod! A Mikulás ugyanis szuper meglepetést hozott: a Liliputi kínálatában 6 új, limitált szériás hordozó érkezett, a legmenőbb dekorokkal.

Pixy: Tökéletes választás – nem csak “kocka” – apukáknak

Heartbeat: Két szív, egy dobbanás

Istanbul: Hogy az álompor 1001 éjszakán át tartson


Mandala Bloom: Földanya szeretetével meghintve


Life Force: Körülölelő gondoskodás


Mosaic mirror: A lélek apró tükröcskéi

Ha a Liliputi egyedi babahordozóit választod, nem kell attól tartanod, hogy az utcán szembejön veled egy hordozós pár ugyanilyen összeállítással.
Kérj a Jézuskától te is limitált kiadású csatos hordozót vagy rugalmas hordozókendőt!

Ez is tetszeni fog