Quantcast
Kezdőlap Stílus & DesignDesign tárgyak Bloomy Basic – karikás hordozókendő

Bloomy Basic – karikás hordozókendő

pottyos

Szívesen hordoznád a babádat, de elrettentettek a bonyolult pántok, csatok, kötözési módok? Van megoldásunk, hogy ti is részesülhessetek a babahordozás praktikumából és fejlesztő hatásáról, az összebújás öröméről nem is beszélve!
Hogyan? Egy egyszerű karikás kendővel!

Szívesen hordoznád a babádat, de elrettentettek a bonyolult pántok, csatok, kötözési módok? Van megoldásunk, hogy ti is részesülhessetek a babahordozás praktikumából és fejlesztő hatásáról, az összebújás öröméről nem is beszélve!
Hogyan? Egy egyszerű karikás kendővel!

bloomy kendo

A karikáknak köszönhetően könnyen és gyorsan rátok igazítható, akár koraszülöttek számára is biztonságos és anatómiailag optimális. A háton történő csavarással a baba szimmetrikus kis „zsebben” helyezkedik el, amit sávonként húzunk feszesre, az ő testéhez igazítva. Ez biztonságosan tartja, nem tudja kirúgni, nem tud kifeszülni belőle, és a pontosan idomuló anyag a válladon is kényelmesen oszlatja el a súlyt.

A könnyű igazítási és korrigálási lehetőség miatt praktikus lehet feszes izomtónusú vagy tónuseloszlási zavaros babákhoz, ilyen esetben a témában jártas hordozási tanácsadóval érdemes konzultálni vásárlás előtt.
Autóból kiszállva is jó hasznát veheted, hiszen nem lóg le sehol, és kényelmesen felvehető, kiszállva, vagy akár bent ülve. Télen egy közös kabátot is felkaphatsz, anélkül, hogy igazán megérezné a baba a hideget.

Igazi megmentő lehet a szeparációs szorongás időszakában, mikor csak rövid időre mennél ki a szobából, de a kis emberpalánta máris zokogni kezd, tehetetlenül ülve ott, ahol az imént elmélyülten játszott. A karikás kendővel ilyenkor egy pillanat alatt fel lehet venni, csípőre (, vagy ha épp odaég a palacsinta, és van némi rutinod, hátra), és sírás nélkül, két szabad kézzel oldhatod meg az aktuális feladatot. Elöl is tudsz hordozni vele, de ennél a hordozónál ebben nincs éles átmenet, csak az aszimmetrikus elhelyezkedés a fix – ezért inkább ne karikással induljatok el hosszú túrára.

bloomy kendo2

Sétáló babáddal közös levegőzéskor, vagy a játszótérről hazafelé jövet, gyakran előfordul, hogy a kis örökmozgó mehetnékje elmúlik, ilyenkor mellé guggolva egy mozdulattal ráteheted a karikás kendőt, két további mozdulattal pedig indulásra kész állapotba hozhatod őt.
A kendőanyagok közül a legoptimálisabb az úgynevezett keresztsávoly szövés, ám ezzel csak csíkos vagy egyszínű anyag szőhető – ezért a Bloomyloom már 1.5 éve fejleszt és tesztel olyan kendőket, amik ezt a legjobban utánozzák, ám anyagukban mintásak, friss színeikkel, modern designjukkal szépen mutatnak bármilyen stílusú anyán és babán. Legújabb mintájuk a Bloomy Basic Babák, kékben és rózsaszínben, hogy a kislányok és kisfiúk is szépséges-kényelmes karikásban utazhassanak.

Facebook oldal: facebook.com/bloomybasic

www.bloomybasic.eu

Ez is tetszeni fog