Quantcast
Kezdőlap Stílus & DesignDesign tárgyak BOYA – az innovatív rajzeszköz

BOYA – az innovatív rajzeszköz

pottyos

Boya, az innovatív rajzeszköz végre Magyarországon!

Május végén mutatkozott be a magyarországi közönségnek a Boya rajzeszköz, melynek egyik specialitását ergonomikus csepp-formája adja. Könnyű a kézben tartani és élmény vele alkotni, mert a többi ceruza formájú zsírkrétával ellentétben a Boya használata során a csukló teljesen szabadon mozoghat, így sokkal természetesebbé, kifejezőbbé tudja tenni a rajzolást.

boya

 

Könnyedén lehet vele vonalakat rajzolni, ugyanakkor egyetlen mozdulattal felületeket is színezni. Nem csak gyerekeknek készült, mégis a szülők álma, hiszen nem kell hegyezni és nem színezi be a kezet sem.

Ez a rajzeszköz elnyerte a rangos Red Dot díjat (2008-ban, Koncepció kategóriában, Alatka név alatt (aminek a jelentése: eszköz)), valamint 2010-ben a híres belgrádi Mikser fesztivál részeként megrendezésre került versenyen szintén díjazott lett, megnyerte a Mikser díjat Ötlet kategóriában, Belgrádban. A tervezője Maja Mesić, aki Zágrábban született és él jelenleg is, a Boya-val 2014. júniusában megnyerte az “Okos ötlettel a sikerig” elnevezésű horvát versenyt.

boya 06resizedInnovatív és ergonomikus

A Boya egy innovatív eszközt ad a rajzoláshoz, a csepp-formával a rajzolás mozdulatait teljesen szabaddá teszi. Könnyedén lehet vele vonalakat rajzolni, ugyanakkor felületeket is színezni. A ceruza formájú rajzkrétákkal ellentétben a Boya ergonomikus formája nem csak hogy nem határolja be, hogy a használója hogy tartsa a kezében, de ugyanakkor egy teljesen egyéni megközelítést ad a rajzoláshoz.

boya 08resizedKreatív
A Boya formáját úgy alakították ki, hogy mindenkinek öröme legyen benne, a gyerekektől kezdve az amatőrökön át egészen a professzionális felhasználókig. A kreativitás tanulható és ha fejlesztjük, segítségével sokkal jobban megértjük magunkat, mások reakcióit és a reakciók okait. A Boya rajzkréták formája felkelti a használója érdeklődését és mivel az eszköz használata és kézben való tartása nem behatárolt, így mindig egy kreatív végeredményt kapunk. A Boya-val tanulhatunk, játszhatunk, lazíthatunk és kibontakozhatunk.

NoveBoye3Funkcionális
A Boya rajzkréták funkcionalitása akkor válik hangsúlyossá, ha nagyméretű képeket szeretnénk készíteni. Ideálisak portrék és emberi formák, különböző testtartások ábrázolására. Az ergonomikus előnyökön túl a Boya funkcionális formája a vonalak rajzolásán túl lehetőséget ad a felületek gyorsabb és könnyebb színezésére (árnyékolás). Az amatőr és professzionális használatra is alkalmas, továbbá gyerekek számára is ideális, a rajzeszköz dizájn vásárokon, valamint workshopokon mutatkozik be az érdeklődő közönségnek.

Az eszközről és az eseményekről a www.nokoncept.com/boya , valamint a Boya rajzeszköz Facebook oldalon érhető el részletes információ.

Elindult webáruházunk is, így a Boya rajzeszköz már ott is elérhető: http://www.nokoncept.com/shop/

 

2014. július

 

Ez is tetszeni fog