Quantcast

Első kicsi kocsim

pottyos

Oldalunkra látogatva részletesen megismerkedhet azokkal a lábbal hajtós és pedálos kiskocsikkal, valamint más kerekes játékokkal és kiegészítőkkel, melyek már az egész világot meghódították és most megérkeztek Magyarországra is. Ezek azok az autók, amelyekről gyermekkorunkban csak ábrándozhattunk, jobb esetben néhány boldog órára kikölcsönözhettünk.

Kínálatunkban minden gyermek megtalálja az áhított modellt, legyen szó versenyautóról, mentőautóról, vontatós kocsiról vagy akár repülőgépről, a totyogó kortól egészen 5-6 éves korig.

 

porteur-silver-baghera
Kisautóink túlnyomó része tartós, fémből készült és gumírozott kerekekkel van ellátva, így akár több generáció is kiélvezheti azt. Pedálos autóink a gyermekkel együtt nőnek, a pedálok 3 pozícióban rögzíthetőek.

sublime-monaco-diy

A ” dekoráld magad” sorozatunkkal az egyediségnek pedig csak saját fantáziánk szabhat határt, festéssel vagy akár matricázással gyermekünk minden nap egyedi járgánnyal büszkélkedhet.
Visszajelzéseink alapján bátran állíthatjuk: igen nagy a valószínűsége annak, hogy kerekes termékeinkbe mind a gyermekek, mind pedig a szülők első látásra bele fognak szeretni. Ezúton kívánunk sok-sok örömteli, közösen eltöltött „elsőkicsikocsizós” órát az egész Család számára.

183

Minden hónapban más akciós termékkel kedveskedünk látogatóinknak!

 

www.elsőkicsikocsim.hu

www.facebook.com/elsokicsikocsim

 

 

Ez is tetszeni fog