Quantcast

Hunguest Hotel Freya

pottyos

A Hunguest Hotel Freya*** Zalakaros legnagyobb előnye, hogy – tudomásom szerint – a helyi szállodák közül egyedül ebből juthatsz át közvetlenül a zalakarosi gyógyfürdőbe papucsban, köntösben.

A Hunguest Hotel Freya*** Zalakaros legnagyobb előnye, hogy – tudomásom szerint – a helyi szállodák közül egyedül ebből juthatsz át közvetlenül a zalakarosi gyógyfürdőbe papucsban, köntösben. Ebben a fürdőben található a Vízipók-Csodapók gyermekvilág, melynek mi most csak a fedett részét fedeztük fel: többszintes csúszdákat, vízágyút és az élménymedencéket és a függőhidakat. Ha megunnátok a vizeskedést, a fürdő épületében található gyermekjátszóház mellett a Neckermann Klub Oázis Kuckója is változatos programokkal (kreatív foglalkozás, arcfestés, rajzolás, mesekvíz, kérdezz-felelek, stb…) várja a gyerekeket hétvégenként. Ezen kívül gyerekzuhanyzó, pelenkázó helyiség is szolgálja a kisgyerekes családok kényelmét, illetve gyerekszauna és só-homokozó teszi még változatosabbá az itt töltött időt.
Mi csak azt sajnáltuk, hogy az itt töltött hétvégét nem tudtuk megtoldani még egy nappal, hogy az élményfürdőt is teljesen felfedezhessük

zalakaros

Ez is tetszeni fog