Quantcast
Kezdőlap Stílus & DesignDesign tárgyak Már nálunk is elérhetők a Herschel hátizsákok!

Már nálunk is elérhetők a Herschel hátizsákok!

pottyos

A Herschel Supply Company-t 2009-ben alapító kanadai testvérpár, Lyndon és Jamie Cormack arről a városról nevezte el márkájukat, ahol a családjuk 3 generációja felnőtt és ahol ők is töltötték a nyarakat gyerekkorukban. Felmenőik, Peter Alexander Cormack hordókészítő és felesége, Annie a skóciai Wick-ből az 1900-as évek elején indultak el Kanadába. A Herschel nevű kisvárosban telepedtek le, ahol ma mindössze 30-an élnek.

A Cormack testvérek célja a kezdetektől az volt, hogy a megalkossák a mindennapi utazásainkat megkönnyítő tökéletes táskákat és kiegészítőket. A termékek időtlen dizájnját a minket körülvevő világ inspirálja, így minden egyes modell egyszerre sugall nosztalgiát és modern funkcionalitást, odafigyelve a legapróbb részletekre is.

A brand kínálatában a hátizsákok mellett táskák, bőröndök, pénztárcák, technikai tokok és sapkák is megtalálhatóak megannyi stílusos és praktikus kiegészítő mellett. A Herschel Supply Co a dizájn mellett a innovációk terén is élenjáró, olyan újításokat létrehozva, mint az önbegyógyító Sealtech anyag, vagy a legújabb ApexKnitTM  technológia.


Ez is tetszeni fog