Quantcast

Mesekavics

pottyos

Mesekavics – kézzel festett kavicsmágnesek és interaktív képek, nem csak gyerekeknek!

Volt már saját bálnád vagy szuperhős baglyod? És saját trópusi tengeröblöd? Mindig is tudni akartad, milyen belenyúlni egy festménybe és mozgatni a szereplőit?
Mesekavics – kézzel festett kavicsmágnesek és interaktív képek, nem csak gyerekeknek!

korallszirt vegyes festett kavics kicsi

kép: Korallzátony bálnákkal és halakkal

A Mesekavics név kézzel festett, varázslatos kavicslényeket takar. A miniatúrák madarakat, halakat, pandalákat és egyéb lényeket ábrázolnak. A kavicsok hátoldalára mágnes került, ezáltal bármilyen vasfelületre, hűtőre, lámpára, kisszekrényre odaragadnak, mint egy hűtőmágnes.

Mesekavics bagoly gyongyos2

kép: Gyöngybagoly

A Mesekavicsok többek azonban szimpla dekorációnál: interaktív képek szereplőiként játszhatnak velük gyerekek és felnőttek. A kavicsmágnesekhez ugyanis háttérképek is tartoznak, falra akasztható, vékony, festett vaslapok – vagy ezek hűtőre ragasztható, matricás változatai -, melyek tengert, dzsungelt, dimbes-dombos tájat ábrázolnak.

Ezeken a kavicslények tetszés szerint ide-oda mozgathatók, megszólaltathatók hangulat és kedv szerint. A gyerekek eljátszhatják életük aktuális eseményeit, és ha a felnőttek odaülnek és részt vesznek a játékban, sokat megtudhatnak a kicsiket foglalkoztató problémákról, kérdésekről.

Mesekavics bagolyfa kekhatter

kép: Pöttyös fa gyöngybaglyokkal türkiz háttérrel

A kavicslények ugyan elsősorban a gyerekeknek készülnek, de nagy örömömre és a visszajelzések alapján a felnőtt lélek gyermeki rétegét is megmozgatják.

A célom: termékenyítően hatni a fantáziára, inspirálni, szemet gyönyörködtetni. És persze megismertetni mindenkivel a mesebeli Pandala-szigetek fantasztikus élővilágát.

A Mesekavicsok, az interaktív képek és a festett hátterek külön-külön is megvásárolhatók.
ÚJ! Mesekavics nyakláncok! Mostantól kedvenc figurádat nyakláncként is viselheted!

Mesekavics nyaklanc bagoly1

kép: Dzsungelbagoly nyaklánc

Linkek:
Blog: http://mesekavics.blog.hu/
FB:https://www.facebook.com/Mesekavics
Képgaléria:http://www.pinterest.com/mesekavics/
Angol nyelvű blog: http://pandalaislands.blogspot.hu/

 

2014. február

Ez is tetszeni fog