Quantcast
Kezdőlap Stílus & DesignDesign tárgyak Milyen a jó babahálózsák?

Milyen a jó babahálózsák?

pottyos

Erre a kérdésre kerestem a választ én is hónapokon át Panna baba anyukájaként és az alábbi szempontok lettek számomra fontosak:

Erre a kérdésre kerestem a választ én is hónapokon át Panna baba anyukájaként és az alábbi szempontok lettek számomra fontosak:

 

halozsak 01

  • alulról cipzárazható legyen, hogy az éjszakai pelenkázás során ne hűtsem ki a baba mellkasát.
  • ne legyen a vállrészén gomb vagy patent, mert lelki szemeim előtt láttam, ahogy megrágicsálja és a szájában marad.
  • Élénk szép színű anyagból készüljön, vidám és játékos mintákat kedvelem
  • Rossz vagyok! De amióta anyuka vagyok, mindig mérgelődök, ha valamit neten nem tudok megrendelni, azaz legyen házhoz rendelhető.

Nobile babahálózsák tervezésekor minden számomra fontos szempontot figyelembe vettem,  és íme elkészült, rendelhetőek az első kollekció darabjai: www.nobile.hu/termekek

Az első baba hálózsák kollekció egyveleg lett, mert nem tudtam választani a minták közül  Nekem mindegyik nagyon tetszett.. Imádom a chevron-t, a színes pöttyöket, a lila színt, szürke minimál stílust, ami a biciklis és az elefántos baba hálózsákban érvényesül.
De tervezek csupa pöttyös és csillagos babahálózsák kollekciót is!
Nagyon jó kapcsolatot ápolok az anyagbeszállítóimmal, így már előre értesülök a legújabb mintákról, azaz már alig várom a szeptembert, amikorra tervezem az új limitált mennyiségben készülő Nobile babahálózsákokat. Igazi vidám, játékos ugyanakkor letisztult minták lesznek!

halozsak 02

A termékfejlesztés több mint 8 hónapig tartott, számtalan félkész vagy elrontott babahálózsákot volt kénytelen a férjem és Panna baba időről – időre kerülgetni a lakásban…de megérte a kitartást, igazán kényelmes designos termék lett, amit ajánlok bátran adni keresztelőre/névadóra vagy születésnap/ névnapi ajándéknak is, de lehet csak úgy is, szeretettből!
 
A Nobile babahálózsákokat egy kis csapat aktív munkája. A gyulai műhelyben, mindenkinek van véleménye és mindenki hozzáadott egy kicsit, hogy ilyen szépséges magyar termékek készülhessen.

Egyelőre két méretben 0 – 6hó és 6-18 hó és három vastagságban (nyár, tavaszi – őszi és téli) varrjuk a Nobile babahálózsákokat

halozsak 03

Személyesen is meg lehet tapogatni, simogatni a designer anyagból készüt hálózsákokat a Budapest 5. kerületi Le petit design boltban és a szeptemberi Pici Piac-on is megtaláltok minket Pannával!

Tervezek még egyéb kedves kis textil kreálmányokat is például Hallotatok már a pelenkatárcáról? Biztosan készülni fog babakocka, hátizsák és nagyobbaknak kispárna is…de többet nem árulok el, kövessetek minket facebookon, azonban ha elsőként szeretnétek értesülni az akciókról és az újdonságokról ajánlom regisztráljatok fel a Nobile hírlevélre. Elsőség mindig az olvasóké lesz!   

Gondos kéz készítette babaruha manufaktúra termékek, ajánlom minden örökmozgónak, papának és mamának!

Csepreghy Rózsa (anya) és Panna baba

www.nobile.hu

www.facebook.com/nobile.babahalozsak


Ez is tetszeni fog