Quantcast
Kezdőlap SzabadidőSzállások (belföld/külföld) Milyen jó is, amikor minket is kiszolgál valaki…

Milyen jó is, amikor minket is kiszolgál valaki…

pottyos

Egész évben főzünk, „foglalkoztatjuk” a gyerekeket és ugrásra készen állunk, hogy a család semmiben ne szenvedjen hiányt. Néhány nap pihenő nekünk is jár!

 

Egész évben főzünk, „foglalkoztatjuk” a gyerekeket és ugrásra készen állunk, hogy a család semmiben ne szenvedjen hiányt. Néhány nap pihenő nekünk is jár!

 

A legtöbb feleségnek és anyukának fontos, hogy a családi nyaralás alatt végre ne nekik kelljen főzniük! Ez olyannyira így van, hogy általában alapkövetelmény számukra, hogy az étkezések legalább egy része biztosított legyen a szálláshelyen. Lehet, hogy minden tökéletes az ajánlatban, de ha nincs legalább félpanziós ellátás, az anyukák többsége nem találja vonzónak az ajánlatot.

A „jól kiszolgáltság” érzését többek között a változatos svédasztal kelti az egész családban. Ez is egy olyan szolgáltatási elem, amelyhez otthon nem jutnánk hozzá. A KidsOasis minősített szálláshelyeken van gyerek-svédasztal, így az ovis gyerekek már ki tudják magukat szolgálni és nem kell mindig nekünk ugrálni. Az étteremben van szórakozási lehetőség a gyerekeknek, hogy mi anyukák nyugodtan meg tudjuk inni a kávénkat vagy teánkat, akkor is, amikor a gyerekek már nem tudnak nyugton ülni az asztalnál. Van mesekönyv, színező, foglalkoztató. Az ilyenfajta ellátás egy olyan életszínvonalat jelenít meg, amely fölötte áll a család hétköznapi, otthoni szokásainak, gazdagnak, úrnak érezhetjük magunkat.

 Az all inclusive szolgáltatások kényelme sokakat meghódított ugyan (aki kipróbált már ilyet, általában elégedett), de ez mégsem épült be az elvárások közé (persze lehet, hogy csupán egyelőre). Magyarországon is sok helyen bevezették, az egyik KidsOasis minősítésű hotelben pedig gyerek all inclusive szolgáltatással várják a kis vendégeket. Ez nagy segítség, mert valljuk be a gyerekek nem mindig a szálloda reggeli vagy vacsora idejében akarnak enni, és sokszor reggeli után egy órával, már elkezdenek nyöszörögni, hogy éhesek.

Annak is örülünk, ha egy kicsit egyedül lehetnünk, gyerekek nélkül vagy kettesben a párunkkal. A családbarát szálláshelyeken ezt is megtehetjük, mert a gyerekprogramok alatt animátorok foglalják le a gyerekeket.
Persze az is fontos, hogy együtt is jól érezze magát a család, ezért a minősített szállodák közös programokat is kínálnak.

www.kidsoasis.hu

 

2015. április 21.

Ez is tetszeni fog