Quantcast
Kezdőlap Stílus & DesignDesign tárgyak MyKi – a gyerek kedvenc okos órája

MyKi – a gyerek kedvenc okos órája

pottyos

Amikor megkaptuk a MyKi-t, még nem is tudtuk, hogy egy-két órát el fogunk tölteni vele, annyi mindent tud ez a kis dizájnos óra. A fiamnak az első pillanattól nagyon tetszett, ő hamarabb rájött, mint mi szülők, hogy a szárából ki kell fordítani magát az órát, így tudjuk belehelyezni a SIM kártyát, és tölteni, ez azért is jó, mert az óra szára cserélhető is, ha már megunnánk az aktuális színt.

Mi egy feltöltős SIM kártyát vettünk internettel, fontos, hogy inaktiválni kell a Pin kódot, mielőtt belehelyezzük az órába! Ezután letöltöttük az applikációt a telefonunkra, és ezen keresztül minden beállítható:

• a csörgés (3 féle, és persze csak vibráló módban is lehet használni)
• a telefonszámok, amiket a gyerek fel tud hívni (10db)
• ébresztők (különóráknál hasznos, mivel be lehet állítani, hogy mely napokon jelezzen pár perccel az óra kezdése előtt)
• az applikáción keresztül láthatjuk a gyerekünk helyzetét a térképen
• miután beállítottuk a testmagasságot és a súlyt, láthatjuk hány kalóriát égetett el és a lépéseit is számlálja
• az applikáción keresztül (is) hívhatjuk
• küldhetünk neki hang- és írásos üzenetet

Természetesen a nagyszülőknek is meg lett adva Maxi telefonszáma, és az is, hogy csak suli után hívják, azért a biztonság kedvéért az iskolában csak rezgő üzemmódra lesz állítva, nehogy megzavarja az órát valamelyik lelkes nagyszülő :). A hang minősége is kiváló, teljesen jól hallottunk egymást még a bevásárlóközpontban is, ahol azért van alapzaj.
Az applikáció egyébként magyar nyelven van, és a pár pillanat alatt tudunk regisztrálni! Ugyanazon adatokat kell beírni anya és apa telefonjába is, ahova letöltöttük a MyKi Watch appot.

Miért örülök szülőként a MyKi-nak?

Maxi még csak másodikos, így még nem szeretnék neki telefont venni, korainak tartom, viszont volt már rá példa az iskolában, hogy dugóba kerültem, és jó lett volna, ha valahogy el tudom érni a fiamat és ezt jelezzem neki. Ilyenkor persze hívtam az osztályfőnököt, akinek elő kellett keríteni a fiamat valahol az iskolában, és ezt ezzel megoldjuk most már. Vagy amikor nem találok parkolóhelyet a sulinál, csak rápittyenek és tudok neki szólni, hogy várom a kapu előtt.

Biztonságérzetet ad számomra, hogy ő is tud hívni, ha szeretne, és én is könnyen elérem, illetve az applikáción keresztül láthatom, hogy pontosan hol van.

Miért örül a gyerekem a MyKi-nak?

Biztonságérzetet nyújt számára is, ha bármi van, akkor egy gombnyomással fel tudja hívni az apukáját vagy az anyukáját. Nem késik el a különóráiról, mivel be van állítva, hogy pár perccel előtte rezegjen a karján. Reggel hamarabb elkészül, mivel folyamatosan nézi az időt. Magától ébred! (bár ez gondolom a kezdeti lelkesedésnek tudható be 🙂 ). Kirándulásoknál pedig látja, hogy hány lépést tett meg.

További információk: https://myki.watch/en/touch/

Ez is tetszeni fog