Quantcast

Skip Hop hátizsákok

pottyos

Az egyik kedvenc gyerekmárkám a Skip Hop most már nemcsak a bölcsiseknek és az óvodásoknak gyárt hátizsákot, de 2015-től piacra dobták az iskolatáskáikat is, melyek most már Magyarországon is kaphatóak. Minőség, dizájn, biztonság és praktikum, ez mind megtalálható az összes termékükben.

Bár most ezerrel süt a nap és lehetőség szerint mindenki inkább a strandon van, de hamarosan el kell kezdeni gondolkozni azon, hogy milyen táskát és kiegészítőket kell majd venni az iskolába, óvodába vagy éppen a bölcsibe a gyerekeknek. Nagyon sok fajta hátizsákot és iskolatáskát lehet kapni, színesebbnél színesebbet, kedvenc mesefigurákkal, de a minőségük, kialakításuk sajnos nem mindig megfelelő. Az egyik kedvenc gyerekmárkám a Skip Hop most már nemcsak a bölcsiseknek és az óvodásoknak gyárt hátizsákot, de 2015-től piacra dobták az iskolatáskáikat is, melyek most már Magyarországon is kaphatóak. Minőség, dizájn, biztonság és praktikum, ez mind megtalálható az összes termékükben.

hatizsak4

A Skip Hop iskolatáskákhoz tartozik egy uzsonnatáska is, ami tartja az benne tárolt étel hőmérsékletét. Ergonomikus kialakítású, könnyű és minden elfér benne ami, a gyereknek kell a mindennapi iskolába járáshoz. Az iskolatáskához vásárolható külön hozzá illő tolltartó, kulacs, termosz és uzsonnás doboz is. Mintái nagyon vagányak, minden gyermek talál belőlük kedvére valót.

hatizsak9

hatizsak8

A Skip Hop az óvodás és bőlcsődés gyerekekre is mindig kiemelt figyelmet fordít. Termékei között megtalálhatjuk a Zoo kollekció táskáit, a gyermekünk kedvenc állatfiguráival.
Az ovis hátizsák (3 éves kortól) egy nagy rekeszből valamit egy kisebb rekeszből áll, az oldalán italtároló zseb található. A nagyobb rekeszben minden ruha, cipő, játék stb. belefér és a felső szélén található egy textilcsík is, amire a gyerek nevét tudjuk írni. A másik, kisebb rekeszben egy hálós zseb is található és a cipzárakat könnyen lehet nyitni és zárni. A vállpántjai párnázottak és állíthatóak.

hatizsak7

A bölcsis méret (1-4 éves korig ajánlott) hasonló tulajdonságokkal és lecsatolható pórázzal és hámrésszel rendelkezik a gyermek biztonsága érdekében.

hatizsak6
Akik nem szeretnék a táskát a hátukon hordozni, vagy edzésre járnak, utazni készülnek, azoknak a gyerekeknek ajánljuk a Skip Hop gurulós bőröndjeit.

hatizsak2
Ez a táska is nagyon könnyű és minden belefér ami szükséges a gyereknek egy kiránduláshoz, utazáshoz vagy a mindennapi óvodába vagy iskolába járáshoz . A rajta található vállpánt állítható, így a szülő is kényelmesen tudja hordozni, ha a gyerkőc elfáradt. A bőrönd elején található egy cipzáras zseb, az oldalán pedig egy hálós zseb, mely az üdítő tárolására szolgál.
Minden Skip Hop táska könnyű, BPA-mentes, ftalát-mentes, a belseje is könnyen tisztítható.

A Zoo kollekció táskáihoz, bőröndjéhez számtalan kiegészítő terméket, kulacsot, ételtárolókat, esernyőtis találunk a Monkie kínálatában.

Ez is tetszeni fog