Quantcast
Kezdőlap Stílus & DesignDesign tárgyak Top 10 technikai kütyü szülőknek

Top 10 technikai kütyü szülőknek

pottyos

Anyukaként én is tudom, hogy milyen bonyolult is az élet egy kisgyermekkel. De ha van segítség, miért is ne fogadnám el?!

Tedd hát Te is, hidd el megéri! Könnyebbé és szórakoztatóbbá válik a babázás. 🙂

 

A szülőknek minden segítség elkel és ha ezt a segítség fura kinézetű szerkenytyűben formájában érkezik, ám legyen!

Ime a a Top 10 technikai eszköz, ami megkönnyíti az anyák és apák életét.

600 ss Pacifier Thermometer

Cumis hőmérő

Nincs több rúgkapáló kéz és láb, csak a baba szájába rakjuk és kész. Kötelező darab a szülők számára.

 

600 ss Mamroo Swing

mamRoo hintáztató


Ez egy hinta! És nem is akármilyen! Ez egy valami :), ami segíteni fog a babának aludni! 5 különböző mozgás választható, az egyik az „autóút”- ez biztos, hogy megnyugtatja a kicsit.

 

600 ss Video Baby Monitor

Video baby monitor (internet megtekintéssel)

Egyesek azt mondják,elég az audio monitor. Azoknak az embereknek nyilvánvalóan nincs kisgyerekük, aki színleli az alvást és felmászik mindenre, ami a szobában található. Akár félős szülő vagy, aki szereti figyelemmel kísérni babája minden pillanatát vagy olyan tapasztalt anyuka, aki munka közben szeret rápillantani a kicsinyére, egy video baby monitor mindent megér.

600 ss Breast Pump

Mellszívó

Ha szoptatsz, adj esélyt a mellszívónak is, mellyel a szoptatás szép élménnyé válik. Jó érzés, hogy ha elmész otthonról, nem kell sietni haza, mert egy üveg frissen pumpált tej vár a hűtőben.

600 ss BabyShusher

Baba Shusher

Szeretem hallani a babám sírását! Senki nem mondja ezt. Amikor a kisbaba vigasztalhatatlan a szülők mindent bevetnek, hogy megvigasztalják, megnyugtassák. Mi az amire szükség lenne? A Baby Susher, ami egy remek, bár furcsa eszköz. A gép utánozza az anya méh ritmikus hangját és ez „természetes nyugtató reflexként” hat a síró babára. Pá-pá sírás!

600 ss Snuza Go

Snuza Baby Mozgás Monitor

A Snuza Baby Mozgás Monitor figyeli a baba mozgását, így neked nem kell. Csak egyszerűen felkell csiptetni a pelenka közelében a hason, és ha nincs mozgás 15 másodpercig, a riasztó megszólal. A szülők nagy része késztetést érez, hogy folyamatosan ellenőrizze alvó babáját. (Tudod, amikor az ujjad a baba orrához rakod, hogy érezd lélegzik-e. ) Nekik ajánlott ez a termék.

600 ss Itzbeen Pocket Nanny

Itzbeen Pocket Nanny

Lehet, hogy emlékszel az utolsó pelenka cserére, vagy etetésre, de ha már aggódni kezdesz az újszülőttel kapcsolatban, akkor erre már nem leszel képes emlékezni, vagy hogy fürdött-e. Az Itzbeen Pocket Nannyvel tökéletesen követni tudod a baba alvás idejét, táplálkozását és pelenka cseréjét.

600 ss Dream Station Mobile

Watch Over Me Dream Station Mobil

Egy mobil, az mobil, ugye? A Watch Over Dream Station mobil nem érzékeli, hogy milyen az alvás milyen stádiumában van a baba, de ha szükséges, akkor beavatkozik és a megfelelő fényekkel és hangokkal besegít az altatásba. Anélkül, hogy kikellene venni az ágyból? Igen, kérem.

600 ss Smartphone

Okos telefon

Persze, az okos telefon életmentő egy anyának millió okból – kamera, naptár, apps – de a valós ok, amiért szükség van rá……. De előbb köszönjük meg a sorsnak, hogy van az okos telefon; mert akár az éjszakai etetés alatt is olvashatunk híreket, játszhatunk, vagy épp chatelhetünk. Az okos telefon tökéletes dolog akkor is, amikor a babádból totyogó lesz, aki ragaszkodik, hogy maradj vele, amíg el nem alszik. Ez mindig tökéletes ajándék!

600 ss Ipad

Tablet

Nyílván a gyereknek a levegőn és a szabadban van a helye, viszont néha megengedhetjük nekik a tabletezést, mert már nagyon sok jó, és egyben fejlesztő applikációt létezik.

 

 

Forrás: parenting.com

Készítette: Bonar Odhiambo Palma

 

 

2015.03.31.n

Ez is tetszeni fog