Quantcast
Kezdőlap Stílus & DesignDesign tárgyak Új baba és kismama kollekció

Új baba és kismama kollekció

pottyos

Új kollekcióval érkezik a NON+ babáknak és kismamáknak egyaránt!

Új kollekcióval érkezik a NON+ babáknak és kismamáknak egyaránt!

 

nonplusz kids sajto5

Ma már nem kérdés, hogy minden kismama szeretne csinosan öltözködni a babavárás 9 hónapjában is. Sokan mégis kicsit elveszettnek érezhetik magukat, amikor ruhatárukat igyekeznek összeállítani, hiszen nem is olyan könnyű megtalálni azokat a darabokat, amelyek ennek a különleges időszaknak minden szempontból megfelelnek.

A NON+ kollekciók szinte minden egyes darabja a várandósság során felmerülő elvárásoknak eleget tesznek, hiszen a márka védjegyévé vált bőrbarát, kiváló minőségű pamut természetes rugalmasságának köszönhetően tökéletesen alkalmazkodik a kismamák hónapról-hónapra gömbölyödő pocakjához, miközben egy pillanatra sem kell lemondani a maximális kényelemről.

 

nonplusz kismama sajto
 
A vidám színű kollekció is a NON+ védjegyévé vált kiváló minőségű, pihe-puha pamutból készült, amelyben minden kis csibész szabadon ugrálhat, játszhat. A letisztult, ugyanakkor különleges szabásvonalaknak köszönhetően nem csak kényelemes, hanem izgalmasan különleges valamennyi ruhadarab, hiszen tudjuk, hogy mi az, ami nem hiányozhat egyetlen gyerek gardróbjából sem. Hasonlóan a felnőtt kollekcióhoz, valamennyi NON+ „funny duck” fazon egyszerű, mégis van bennük valami játékosság, ami jó kedvvel tölt fel.

nonplusz kids sajto3
 
Külön meglepetés a kifejezetten a NON+ kollekcióhoz tervezett TATZ tetoválások is, amelyek a kezdetek óta nagy kedvencei minden korosztálynak.

A termékek elréhetőek a MOM Parkban az üzletben és a webáruházban.

Ez is tetszeni fog