Quantcast

Velence Resort & Spa

pottyos

Velence Resort & Spa az első minősített családbarát szálláshely

Velence Resort & Spa az első minősített családbarát szálláshely

Magyarországon a családok részéről már megfogalmazódott az igény a valódi családbarát szálláshelyek iránt. Gyakran azonban a valóság elmarad az ígéretektől. A KIDSOASIS célja, hogy a magukat családbarátnak nevező szállodák, apartmanházak, panziók, vendégházak ténylegesen azt a szolgáltatást tudják nyújtani, amit a gyerekes családok elvárnak. Az új hazai minősítési rendszer garanciát nyújt a családbarát szolgáltatások magas színvonalára. A szálláshelyek felvétele egy meghatározott – több mint 50 szempontot vizsgáló – kritériumrendszer alapján történik.

Velence Resort velence spa4 velence spa2

Elsőként a Velence Resort & Spa nyerte el a KIDSOASIS minősítést. A szálloda a legmagasabb, öt szélforgós kategóriára kapott tanúsítványt két évre. Két év múlva a kritériumok felülvizsgálatra kerülnek, addig pedig szúrópróbaszerű ellenőrzésre kerülhet sor. A szálláshely hat fő szempont alapján szerezte meg a minősítést, ezek a következők: szálláshelyek egésze, környezettudatosság; gyermekek biztonsága; családi szobák kialakítása és felszereltsége; családi szobák fürdőszobáinak kialakítása és felszereltsége; ellátás; szolgáltatások.

A hotel most már a 3 év alatti gyerekek fogadására is teljesen felkészült. Rendelkezik többek között babakocsikkal, hordozóval, bébifonnal, műanyag kismotorokkal, bébiétellel, balkon ajtó zárral, sarokvédőkkel, konnektor védőkkel, szoptató helyiséggel, bármikor elérhető mikrohullámsütővel.
A valódi családbarát szállások köre folyamatosan bővülni fog és a www.kidsoasis.hu honlapon lehet majd foglalni a családbarát utazásokat.

A fotó forrása: www.velencespa.com

 

2014. július 04.

Ez is tetszeni fog