Babahordozók a Mikulás puttonyában

2017-12-06

Babáddal már a várandósság alatt egy egészen különleges, bensőséges kapcsolat alakul ki, egy olyan kötődés, ami pocakod növekedésével egyre erősebbé válik, majd gyermeked világrajövetele után egy egész életen át tart.

Legjobb gyermekbarát éttermek - mobil
hirdetés

Egymás közelsége téged és a kicsit is megnyugtatja, ő védelmet igényel, te pedig aggódó anyaként gyermeked minden rezdülését fürkészed. Ez az intim közelség a babahordozás ideje alatt megmarad, hiszen egymás szuszogását, testmelegét folyamatosan érzékelitek. Nem véletlen, hogy a hordozott gyerekek, - mintha csak álomporral hintették volna be őket, - akár órákat képesek bóbiskolni az anyukájukon csüngve, mindemellett tökéletes biztonságban és kényelemben ismerik meg, fedezik fel a világot.

A “hordozni csudajó” érzés varázsa mellett a hordozás praktikus a közlekedésben, a házimunkában, kirándulások alkalmával vagy akár az ügyintézés során is. Számos lehetőség kínálkozik rá csöppséged életkorától és mozgásfejlődési fázisától függően, és ha megtaláltad a számotokra ideális hordozóeszközt, már csak annak színéről és mintájáról kell döntened.

A Liliputi egyedülálló abban, hogy kollekciókban gondolkozik: ha egy mintába beleszerettél, az a hordozás teljes időszakában végigkísérhet. Akár konzervatív az ízlésed, akár a vibráló, egyedi dolgokat szereted, megtalálod a számításod! A Mikulás ugyanis szuper meglepetést hozott: a Liliputi kínálatában 6 új, limitált szériás hordozó érkezett, a legmenőbb dekorokkal.

Pixy: Tökéletes választás - nem csak “kocka” - apukáknak

Heartbeat: Két szív, egy dobbanás

Istanbul: Hogy az álompor 1001 éjszakán át tartson


Mandala Bloom: Földanya szeretetével meghintve


Life Force: Körülölelő gondoskodás


Mosaic mirror: A lélek apró tükröcskéi

Ha a Liliputi egyedi babahordozóit választod, nem kell attól tartanod, hogy az utcán szembejön veled egy hordozós pár ugyanilyen összeállítással.
Kérj a Jézuskától te is limitált kiadású csatos hordozót vagy rugalmas hordozókendőt!


Címkék: hordozó , hordozókendő , lilliputi

Kapcsolódó cikkek

Tetszett? Oszd meg az ismerőseiddel: