Quantcast
Kezdőlap Stílus & DesignGyerekszobák A legmenőbb etetőszékben jobban esik az evés

A legmenőbb etetőszékben jobban esik az evés

pottyos

Nos, a címben szereplő információ nem reprezentatív felmérés eredménye, az viszont biztos, hogy egy kényelmesebb, rafináltabb etetőszék neked és a babának is sok örömet hozhat.

Nos, a címben szereplő információ nem reprezentatív felmérés eredménye, az viszont biztos, hogy egy kényelmesebb, rafináltabb etetőszék neked és a babának is sok örömet hozhat.

Stokke szék
Ahogy mostanában az összes új fejlesztésű etetőszék, ebben az esetben is egy szék alkalmas mindenféle korosztálynak. A különböző elemeket ugyanis úgy lehet összeilleszteni, hogy az illeszkedjen egyre nagyobb gyermekedhez, és mindig kényelmes legyen.
Nagyon stílusos és kényelmes az ülése is, és olyan apró trükkök jelennek meg benne, mint a játéktartó, vagy a lépcsőzetes felépítés, hogy akármeddig ér a lába, meg tudja támasztani valahol.

stokke

Hol kapható Magyarországon? Bababoo Shop, Brendon Gyermekáruházak Kft., Mamas & Papas Magyarország, KIKA Lakberendezési Kft., UNICO STOKKE Centrum

HiLo
Kifejezetten elegáns szék, amelyik jól beleillik a nappalid berendezésébe is. Kényelmes és praktikus, különböző színekben kapható. Ha a biztonság fontos szempont neked, akkor ezt különösen szeretni fogod. Jól zárt kialakítása teljesen biztonságos ülést biztosít. A hátsó lábain kerék van, így könnyen mozgatható.

hilo

Hol kapható Magyarországon? Bababoo Shop

Hauck Alpha
A minimalista stílus kedvelői és a praktikusságot előtérbe helyezők fogják különösen szeretni ezt a széket. Úgy működik, hogy az etetőszék „funkcióról” kiindulva egyre lejjebb helyezheted az ülőfelületet, így iskoláskorban már sima székként is tud funkcionálni a bútor.
A gyártó a környezetvédelmet is szem előtt tartja, így speciális megmunkált fából készült a szék, mely több színben kapható.

hauck alpha

Hol kapható Magyarországon? Brendon Gyermekáruházak Kft.

Fritsforkids
Habár ez a szék nem kapható Magyarországon, muszáj volt belevenni a válogatásba, annyira szép. Állítható méretű ez is, pici gyerekfoteltől magas etetőszékig használható bútor. A mérete úgy változik, hogy a lábát tudod állítani. Nem minden korosztálynak megfelelő, mert a szélessége fix, tehát ha már nem fér be a gyerek, akkor tovább nem alkalmazható. De elég tágas, úgyhogy azért egyhamar nem fogja kinőni.
Mindenféle színben kapható, nagyon vidám kis ülőalkalmatosság.

fritsforkids

Froc
A szlovén dizájnbútor megosztja az anyukákat. Egyrészt úgy árulják, hogy hat hónapos kortól 10 éves korig használható, ami igaz is, ugyanakkor kicsi gyerekek könnyen ki tudnak mászni belőle. A gyártó ugyan elmondja, hogy a felépítése nagyon biztonságos, és úgy tervezték, hogy ne tudjon lepottyanni a gyerek, de ismerjük a babák találékonyságát. 100%-ban természetes anyagokból készült azonban és rengeteg színben kapható. Nagyon szép és dizájnos.

froc

Hol kapható Magyarországon? A Froc 30 napon belül kiszállítja.

Ez is tetszeni fog