Quantcast

Babyberry

pottyos

“Az volt az álmom, hogy a babaszoba minden egyes darabja passzol egymáshoz, és ezáltal tökéletes harmóniát teremtek. És mivel az elképzelésemhez tartottam magam, az lett a vége, hogy magam álmodtam meg a szoba teljes berendezését és választottam ki a megfelelő textilcsaládot, majd saját kezűleg varrtam meg mindent, amire a babaszoba teljes berendezéséhez szükség volt. Mindez két éve történt, azóta érlelgettem magamban a gondolatot, hogy talán más kismamák is hasonló cipőben járnak, ők is szeretnék stílusosan, harmóniában berendezni gyerekeik szobáját.” Katona Eszter – babyberry

babyberry1

Eszter, először is hadd gratuláljak a babyberry-hez! Elmeséled nekünk, hogy honnan jött az ötlet?
Minden akkor kezdődött, amikor terhes lettem és a leendő kisbabánk szobáját kezdtem el berendezni. Ahogy minden édesanya, én is a legszebb szobát szerettem volna megteremteni, hiszen ez az első kézzelfogható jele annak, hogyan várjuk gyerekünket. Bababoltról bababoltra járkáltam, de valahogy sehol sem találtam meg az igazit… Az volt az álmom, hogy a babaszoba minden egyes darabja passzol egymáshoz, és ezáltal tökéletes harmóniát teremtek. És mivel az elképzelésemhez tartottam magam, az lett a vége, hogy magam álmodtam meg a szoba teljes berendezését és választottam ki a megfelelő textilcsaládot, majd saját kezűleg varrtam meg mindent, amire a babaszoba teljes berendezéséhez szükség volt. Mindez két éve történt, azóta érlelgettem magamban a gondolatot, hogy talán más kismamák is hasonló cipőben járnak, ők is szeretnék stílusosan, harmóniában berendezni gyerekeik szobáját.

babyberry5
Mitől más a babyberry, mint a többi babás márka?
Ahogy említettem, számomra az volt a legfontosabb, hogy egy olyan márkát hozzak létre, aminek segítségével a szülők megteremthetik a tökéletes harmóniát a babaszobában, ahol minden egyes darab passzol egymáshoz. Így nem kell szaladgálni boltról boltra és különböző helyeken összeválogatni a babaszoba kellékeket, amik utána nem is biztos, hogy tökéletesen illenek egymáshoz színben, mintában vagy anyagminőségben. A babyberry világa pontosan erre a problémára kínál megoldást, ugyanaz a motívum család vonul végig az összes kiegészítőn, legyen az egy kis takaró, hálózsák, textilpelenka, lámpa vagy épp falmatrica.

babyberry2
3-féle kollekció érhető el jelenleg a babyberry kínálatában. Mit gondolsz, kiknek érdemes ezeket a termékeket megvásárolni?
Úgy látom, már sokakban megfogalmazódott az igény, hogy szeretnék, ha a babaszoba tükrözné a szülő ízlésvilágát és a lakás egészének hangulatába is belesimulna. Hiszem, hogy nem csak a szokványos módon lehet elképzelni a berendezést, ahol a fiúk szobájában kék oroszlán, a lányokéban pedig rózsaszín maci díszíti a tapétát. Ezért mi úgy terveztük a babyberry kollekcióit, hogy a hangulatuk, vizuális világuk mindig modern, kifinomult és szerethető legyen, amiknek egyes darabjai akár 3-4-5 év után egy vagányabb gyerekszobában is megállják a helyüket.

babyberry3
Hogy készültek a termékek?
A kollekciókat Hegedűs Zsanett tervezővel együtt álmodtuk meg, és Ő volt az, aki a rengeteg elméleti és gyakorlati tapasztalatával meg persze a töretlen maximalizmusával szakmailag kézben tartotta az egész tervezési és gyártás előkészítési folyamatot. Franta Ági lakberendezővel, tárgytervezővel való együttműködésnek köszönhetően a főként textil alapú babyberry kollekciók kiegészültek Ági csodálatos stAArlight csillaglámpáival is.
A babyberry termékei mind Magyarországon készültek, rengeteg gondolkodás, tervezés és tesztelés után születtek. A gyártás alatt végig ügyeltünk rá, hogy a legjobb minőségi alapanyagokat használjuk, míg a kreatív ötletek, apró részletekben megbújó finomságok sok kézimunkát igényeltek.

babyberry4

És végül Te személyesen mit tanácsolsz a PöttyösLabda olvasóinak, mielőtt babaszoba berendezésbe fognak?
Én azt javasolom, hogy először mindenképp gondolják át, hogy hogyan szeretnék a babaszobát úgy berendezni, ami hosszútávon is tud működni – mind praktikussági, mind pedig esztétikai szempontból. Nézzenek körül ismerőseik babaszobáiban, kutakodjanak az interneten, gyűjtsenek jó (és rossz) példákat és próbálják meg papírra vetni, hogy hogyan képzelik el a végeredményt, mik a fontos szempontok, a nélkülözhetetlen darabok. Érdemes a bútorokkal kezdeni, és jó előre eldönteni, hogy mi lesz az a 2-3 szín, ami meghatározza majd a szobát. Sokan könnyen abba a hibába esnek, hogy csupán szeretetből és gondoskodásból rengeteg díszt, plüssállatot, képet stb. vásárolnak, de az én tanácsom az, hogy próbálják meg nem telezsúfolni a teret – hiszen a szoba előbb-utóbb, úgyis megtelik élettel! Ugyanakkor fontos a babának, hogy találkozzon ingerekkel, legyen mit nézegetnie elalvás előtt, után és ezzel együtt a kiszámíthatóság is egy sarkalatos pont, hogy legyenek olyan állandó motívumok, figurák a pici közvetlen környezetében, amik a biztonságot nyújtják neki, amikről tudja, hogy otthon otthon van.

 

Kapcsolat:

www.babyberry.hu

https://www.facebook.com/babyberry.hu

babyberry@babyberry.hu

Ez is tetszeni fog