Quantcast
Kezdőlap Stílus & DesignGyerekszobák Budapesten a Zara Home

Budapesten a Zara Home

pottyos

A spanyol Zara márkát gondolom nem kell senkinek bemutatni. Viszont azt talán kevesebben tudják, hogy a ruhakollekcióihoz hasonlóan erős lakberendezési vonala is már régóta jelen van világszerte. A jó hír pedig, hogy Budapesten megnyílt a Fashion Streeten az első hazai üzeltük!

 

 

A spanyol Zara márkát gondolom nem kell senkinek bemutatni. Viszont azt talán kevesebben tudják, hogy a ruhakollekcióihoz hasonlóan erős lakberendezési vonala is már régóta jelen van világszerte.  A jó hír pedig, hogy Budapesten megnyílt a Fashion Streeten az első hazai üzeltük! Én már tűkön ülök, alig várom, hogy végre itthon is be tudjam szerezni azokat a kiegészítőket, amiket eddig csak nagy macera árán egy-egy nyaralás alkalmával, vagy külföldi rokonok és barátok nagylelkűségének köszönhetően vehettem meg.
A Home vonal bébi-és gyerekszoba bútorai és kiegészítői erősen tükrözik a márka filozófiáját, minőségi termékek, gyakran megújuló kollekció, elérhető áron. Az idei őszi-téli kollekció nagyon változatos és játékos, pont ezért tényleg mindenki talál ízlésének megefelelő ágyneműt, vagy fejvédőt, hiszen a klasszikus virágmintától a vidám, színes szőnyegeken át az étkészletig tényleg minden van.
Ez pedig a másik nagy erénye is: itt aztán tetőtől talpig fel lehet öltöztetni egy gyerekszobát, sőt, akár a gyerekek fürdőszobáját is, hiszen fürdőszobai kiegészítők, sőt még hálóruhák, pizsamák és papucsok is kaphatóak. És ha ez még mindig nem elég, a gyerekeknek szánt szobaillatosítókkal és kozmetikumokkal végképp feltehetjük az i-re a pontot.

zarahome1 zarahome2

zarahome3 zarahome4 zarahome6

www.facebook.com/hannaszobaja

 

2014. október

 

Ez is tetszeni fog