Quantcast
Kezdőlap Stílus & DesignGyerekszobák Mire jó egy Bobojca Palinta?

Mire jó egy Bobojca Palinta?

pottyos

Azt gondolnád, hogy a szoba kedvelt dísze lesz. Hogy a gyerkőc majd milyen jól fogja magát érezni benne. S közben el sem hinnéd, mennyi pozitív élettani hatással bír!

A hintázás alapvető örömforrás, mely endorfint termel. Csökken általa a szorongás, a stressz, nem csoda, hogy sok érzékeny, vagy autista kisgyermek szinte egész nap a hintájában ülne.

Integrált óvodába járnak a Bobojca Műhely gyerkőcei, s bizony tavaly napi szinten láttam, hogy mekkora csoda tud lenni a Bobojca Palinta.

A hintázást először édesanyánk pocakjában ismerjük meg. Már ilyen korán megtapasztaljuk, hogy a kellemes, ringató érzés mekkora megnyugvást ad. Az idegi kapcsolatok fokozódnak, stimulálódnak, ezáltal fejlődik az agy mozgásközpontja. Ez később hatással van a mozgásfejlődésen kívül, a tanulási készségekre.

Kutatások is bizonyították már, hogy bizony azok a gyerekek, akik sokat hintáznak, sokkal kiegyensúlyozottabbak, vidámabb a természetük, nincsen elmaradásuk a mozgásban, s később könnyebben tanulnak, ügyesebben tájékozódnak.

Sokféle hinta és függőszék létezik, kültéri és beltéri használatra egyaránt.

Mitől különbözik a Bobojca Palinta mindegyiktől?

A Bobojca Műhelyben készült függőszékek igazán egyediek. Családi manufaktúránkban gondoltunk a szülőkre is! Mennyire kényelmes elnyújtózni még nekünk is egy függőágyban, vagy becsücsülni a játszótéri hintába pár percre, s a gyerkőccel ringatni magunkat egy kicsit. A felnőtteket is ellazítja a mindennapi stressztől, levezeti a feszültséget az egy pontos felfüggesztésnek köszönhető, 360 fokos mozgás.

A Palinta még attól is csodálatos, hogy kuckós kialakításának köszönhetően, újra édesanyánk ölelésében érezhetjük magunkat, akár a gyerkőccel együtt 2 éves korig is bekucorodhatunk és kellemesen pihenhetünk, vagy olvashatunk egy jó könyvet.

Mindamellett, ha már régóta csapadékos, rossz idő van kint, tökéletes a mozgásigény kiélésére is. Amikor a gyerekek játszanak vele, vidámak, pörögnek-forognak benne, „tarzanosan” lógnak rajta, kreatívan kezdik el használni.

Tehát az egész család számára minden szempontból előnyös, ha egy Bobojca Palinta van a háznál.

Ez is tetszeni fog